НОВОСТИ

News_Image_0

28.09.2023

Меѓуопштински превоз кој ќе се обраќа од Штип до општина Карбинци

Прочитај повеќе>
News_Image_1

28.09.2023

Административна постапка за именување на улици и нумерирање на објекти

Прочитај повеќе>
News_Image_2

28.09.2023

Потпишани првите решенија за исплата на субвенции за клима уреди

Прочитај повеќе>
News_Image_3

28.09.2023

Одржана седница на месна заедница во Долни Балван

Прочитај повеќе>
News_Image_4

28.09.2023

Одржана седница на месна заедница Таринци

Прочитај повеќе>
News_Image_5

28.09.2023

Пробивање на полски пат кај село Парналија

Прочитај повеќе>

ГАЛЕРИЈА