Започнаа градежните активности за изградба на детско игралиште во с.Радање со површина од 512 м2
кое ќе биде уредено со урбана опрема, детски реквизити, тартан подлога, пешачки патеки и истото целосно ќе биде оградено. 🛝👫🪁
Децата заслужуваат да живеат во модерни и урбани средини, а нашата тенденција е да им го овозможиме тоа!
слика
слика
слика
слика