Од мое лично име на сите граѓани од исламска вероисповед Ви го честитам светиот месец Рамазан.
Ви посакувам лесен пост, духовно здравје, мир и благосостојба во домовите и семејствата!
May be an image of text that says 'RAMAZANI ŞERİFİNİZ MÜBAREK OLSUNG onwTиHa Kap6иHuи'