Ансамбл за народни ора и танци

На. наше огромно задоволство, и за првпат во општина Карбинци ансамбал за народни ора и танци! Запишете го и вие вашето дете! Уписите се во тек.

Да продолжиме да гo негуваме нашиот народен фолклор.

Секој Понеделник и Четврток во Домот на културата во с.Таринци Мала група: од 16:00-17:00 часот Голема група: од 17:00-18:00 часот Пријавување најдоцна до 11.11.2022 год.