Денес се асфалтира во с.Карбинци, 4 улици ќе добијат нов асфалт
Продолжуваме во следните денови со останатите улици во с.Нов Караорман и с.Таринци.
Општина Карбинци интензивно работи на подобрување на постоечката локална патна инфраструктура. 
слика
слика
слика
слика