Оваа година за прв пат во нашата општина одекнаа детските гласови со стиховите: ,,Вечниот Бог слезе и во Дева се Всели!"
и гласно ја наговестија веста за Христовото Рождество испраќајќи порака за мир, љубов и сочувство!
Ова се најрадосните деновите кога сите сме сплотени како народ, посакувам да трае во текот на целата година!
Нека е за многу години овој величествен празник, да си дочекаме уште многу вакви убави моменти!
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика