Денес заедно со заменик министерот за земјоделство Цветан Трипуновски посетивме неколку сточари
од нашата општина и поразговараме за проблемите со кои се соочуваат во сточарството.
Одржавме средба со земјоделците во просториите на општината каде поразговаравме за актуелната ситуација во земјоделството,
моменталната состојба, проблеми и можни решенија за подобрување на земјоделството во нашата општина!
Тешките времиња за земјоделците и сточарите набрзо ќе завршат, нашата тенденција е да го вратиме достоинството на македонските земјоделци и сточари!
Новата влада во иднина најголемо внимание ќе посвети за оспособување на каналите за наводнување!
слика
слика
слика
слика