УСЛУГИ

Користењето на платформата за е-услуги на Општина Карбинци е многу едноставно, за само 3 минути можете да го креирате Вашиот профил и од комфорот на Вашиот дом да искористите некоја од услугите кои што Ви стојат на располагање.
Процесот на регистрација можете да го погледнете на видеото во продолжение.

Дигитализацијата на општинските услуги беше поддржана од страна на УНДП и Бирото за регионален развој.