Денес на покана на Здружението на Македонците од Егејскиот дел на Македонија "Мирка Гинова" од Штип
присуствував на ПАНАХИДАТА за паднатите борци, жртви од Егејска Македонија во црквата Св.Константин и Елена во населбата Балканска во Штип. Слава им!
слика
слика
слика