Заврши асфалтирањето на улицата во с.Таринци!
Во изминативе денови шест улици во нашата општина за прв пат добија асфалт,
нашата тенденција е надминување на проблеми чие постоење е недозволиво за денешницата,
работиме со примарна цел да овозможиме улици без кал и пристоен пристап до домовите за сите жители на нашата општина!
Општина Карбинци ќе продолжиме да ја градиме како модерно и урбано место за живеење!
слика
слика
слика
слика