Потпишани се договорите со Бирото за регионален развој за изградба на два капитални проекти во општина Карбинци со вредност од 7.185.000 денари.

1. Улица во село Карбинци со должина од 650м 2. Изградба на ново детско игралиште во село Радање со површина од 520м2.

Очекувамe во следниот период да се заврши и постапката за избор на изведувач и веднаш да се започне со реализација на овие проекти.

Општина Карбинци станува подобро место за живеење!

Проследете ја изјавата на градоначалникот Виктор Паунов за медиумите на следниот линк: https://fb.watch/oAs98aaIJl/?mibextid=Nif5oz