Втора година по ред Општина Карбинци организираше Избор на најдобри спортисти
кои се пример за упорност и посветеност и се вистински двигатели на спортските стандарди во нашата општина! 🏆
Упатувам голема благодарност до тренерите, клубовите и секако до родителите, кои даваат несебичен придонес и силна поддршка, без кои овие спортски достигнувања немаше да бидат возможни!
Честитки до сите добитници на овогодинешните спортски признанија и искрено се надевам дека наредната година ќе може заедно да прославиме уште поголеми спортски достигнувања!
слика
слика
слика
слика