Последни подоготовки за утрешниот празник Спасовден - Денот на општина Карбинци!
28 години од постоењето на општина Карбинци оваа година ќе го одбележиме со богата програма и повеќе манифестации во текот на утрешниот ден.
Денот ќе го заокружиме со забавна музичка програма за која ќе се погрижат Next Time, a како предгрупа ќе настапат No End со почеток во 21:00 часот на стадионот во с.Карбинци!
Ве покануваме сите љубители на квалитетна македонска музика да бидете дел од една поинаква манифестација, заедно да го одбележиме денот на општина Карбинци!