НОВОСТИ

News_Image_0

28.05.2024

ПОВИК ЗА АПЛИКАЦИИ – ПРОГРАМА ЗА МЛАДИ ПРОФЕСИОНАЛЦИ

Прочитај повеќе>
News_Image_1

20.05.2024

Јавен оглас за Набавка на специјално возило за собирање и изнесување на комунален отпад со капацитет од минимум 10 м3

Прочитај повеќе>
News_Image_2

20.05.2024

Поставен е јавен двоен тоалет на локација кај повеќенаменското игралиште во с.Таринци

Прочитај повеќе>
News_Image_3

20.05.2024

Generalka Weekend '24 во општина Карбинци!

Прочитај повеќе>
News_Image_4

13.05.2024

Јавен повик/конкурс за делегирање надлежност за организирање и реализирање на настани (манифестации): прослава на празникот на Општина Карбинци „Спасовден“ и прослава на празникот на село Таринци „Св. Троица“ на здруженија на граѓани и други правни субјекти

Прочитај повеќе>
News_Image_5

13.05.2024

Јавен повик за субвенционирање на инвертер клима уреди

Прочитај повеќе>
News_Image_6

30.04.2024

ОСВЕТЛЕНА ПЕШАЧКАТА ПАТЕКА И ПАТНИОТ ПРАВЕЦ ТАРИНЦИ-ДОЛНИ БАЛВАН

Прочитај повеќе>
News_Image_7

25.04.2024

Општина Карбинци ќе субвенционира домаќинства за набавка и монтажа на високоефикасни инвертер клима уреди

Прочитај повеќе>
News_Image_8

25.04.2024

Општина Карбинци со најубавите спортски терени со современа и модерна тартан подлога

Прочитај повеќе>
News_Image_9

25.04.2024

Проектите се нашата понуда. Дела кои ќе останат и ќе се паметат!

Прочитај повеќе>
News_Image_10

17.04.2024

Во рамки на Еразмус проект, наставнички од Шпанија кои присуствуваат во ООУ Страшо Пинџур Карбинци

Прочитај повеќе>
News_Image_11

15.04.2024

Повеќенаменското спортско игралиште во с.Таринци добива нова и модерна тартан подлога

Прочитај повеќе>
News_Image_12

15.04.2024

Подготовка на теренот за асфалтирање на делот од патниот правец с.Радање-с.Оџалија

Прочитај повеќе>
News_Image_13

11.04.2024

На наше големо задоволство спортот во општина Карбинци продолжува да се развива!

Прочитај повеќе>
News_Image_14

11.04.2024

По повод утрешниот празник Рамазан Бајрам и претстојните Велигденски празници ученичките Асмин Муратова и Гизем Омер

Прочитај повеќе>
News_Image_15

09.04.2024

Започна асфалтирањето со прв слој асфалт на патниот правец Таринци-Долни Балван

Прочитај повеќе>
News_Image_16

03.04.2024

Во соработка со ЈП Плачковица и Друштвото за управување со отпад „Елколект“, поставени се контејнери за собирање и селектирање на електричен и електронски отпад

Прочитај повеќе>
News_Image_17

25.03.2024

Традиционално денес администрацијата на општина Карбинци и вработените од ЈП Плачковица засадија дрвца околу општинскиот двор

Прочитај повеќе>
News_Image_18

20.03.2024

Со одлична динамика се одвиваат градежните активности за асфалтирање на улица во с.Горни Балван

Прочитај повеќе>
News_Image_19

19.03.2024

Со одлична динамика се одвиваат тековните градежни активности на детското игралиште во с.Долни Балван

Прочитај повеќе>
News_Image_20

14.03.2024

Општина Карбинци може да се пофали со бројни реализирани проекти

Прочитај повеќе>
News_Image_21

14.03.2024

Од денес е пуштена во употреба агро-метеролошка станица за заштита на земјоделските култури

Прочитај повеќе>
News_Image_22

14.03.2024

Ви го честитам светиот месец Рамазан

Прочитај повеќе>
News_Image_23

14.03.2024

Присуствував на ПАНАХИДАТА за паднатите борци

Прочитај повеќе>
News_Image_24

12.03.2024

Заедно со пријателите вечерва сме на турска свадба кај Емре & Севда во село Радање

Прочитај повеќе>
News_Image_25

12.03.2024

По повод престојниот празник 8-ми Март, Меѓународниот ден на жената

Прочитај повеќе>
News_Image_26

06.03.2024

Во рамки на проектот на УНДП "Зајакнување на општинските совети" одржавме работилница

Прочитај повеќе>
News_Image_27

06.03.2024

Започна и бекатонирањето на пешачката патека на локалниот пат Таринци - Долни Балван

Прочитај повеќе>
News_Image_28

06.03.2024

Започнаа градежните активности за изградба на детско игралиште во с.Радање со површина од 512 м2

Прочитај повеќе>
News_Image_29

06.03.2024

Со дел од црковниот одбор од село Таринци одржавме состанок

Прочитај повеќе>
News_Image_30

06.03.2024

Втора година по ред Општина Карбинци организираше избор на најдобри спортисти

Прочитај повеќе>
News_Image_31

06.03.2024

Договор за соработка и подршка во управувањето со посебните текови на отпад на единиците на локалната самоуправа

Прочитај повеќе>
News_Image_32

23.02.2024

Заврши асфалтирањето на улицата во с.Таринци

Прочитај повеќе>
News_Image_33

23.02.2024

Денес за прв пат асфалт доби улица во с.Нов Караорман

Прочитај повеќе>
News_Image_34

16.02.2024

Официјално беа отворени училишните врати за дечињата во целосно реконструирано подрачното училиште "Страшо Пинџур" во с.Таринци

Прочитај повеќе>
News_Image_35

16.02.2024

Рехабилитација на една од најдолгите улици во с.Карбинци

Прочитај повеќе>
News_Image_36

16.02.2024

намалување на бројот на улици без асфалт во нашата општина!

Прочитај повеќе>
News_Image_37

16.02.2024

Заедно со заменик министерот за земјоделство Цветан Трипуновски посетивме неколку сточари

Прочитај повеќе>
News_Image_38

16.02.2024

4 улици ќе добијат нов асфалт во с. Карбинци

Прочитај повеќе>
News_Image_39

07.02.2024

Се гради нова канализациона и водоводна линија

Прочитај повеќе>
News_Image_40

01.02.2024

Заедно со населението во село Кучица работевме на порамнување и подобрување на дел од пристапниот пат

Прочитај повеќе>
News_Image_41

01.02.2024

Заврши јавната набавка за избор на изведувач за доградба на детската градинка

Прочитај повеќе>
News_Image_42

25.01.2024

Набавка на возило за комунален отпад со капацитет од минимум 10м3

Прочитај повеќе>
News_Image_43

25.01.2024

Нов Караорман за прв пат после 30 години ќе добие реконструирана главна улица

Прочитај повеќе>
News_Image_44

25.01.2024

Нека е за многу години празникот Богојавление - Водици!

Прочитај повеќе>
News_Image_45

18.01.2024

Aсфалтирање на улица во с.Таринци

Прочитај повеќе>
News_Image_46

13.01.2024

БАДНИКОВА ПОВОРКА, Општина Карбинци

Прочитај повеќе>
News_Image_47

04.01.2024

Превозот е збогатен со две дестинации, с.Козјак и с.Аргулица.

Прочитај повеќе>
News_Image_48

04.01.2024

Во завршна фаза се градежните активности на подрачното основно училиште "Страшо Пинџур" во с.Таринци

Прочитај повеќе>
News_Image_49

04.01.2024

Општина Карбинци се организираат Бадникови поворки

Прочитај повеќе>
News_Image_50

28.12.2023

Денеска е оддржан првиот состанок на„Колеџ на заедницата“ во општина Карбинци

Прочитај повеќе>
News_Image_51

28.12.2023

едногласно е изгласан Буџетот на општина Карбинци за 2024 година

Прочитај повеќе>
News_Image_52

28.12.2023

Новогодишен настан во организација на БК ,,Киро Ристо"

Прочитај повеќе>
News_Image_53

28.12.2023

Пакетчиња добија сите првоодделенчиња од нашата општина

Прочитај повеќе>
News_Image_54

28.12.2023

Магични моменти за дечињата од детската градинка ,,Кокичиња"

Прочитај повеќе>
News_Image_55

05.12.2023

Втора форумска сесија во рамките на Проектот Зајакнување на општинските совети

Прочитај повеќе>
News_Image_56

05.12.2023

Две нови автобуски линии до с.Аргулица и с.Козјак

Прочитај повеќе>
News_Image_57

27.11.2023

Потпишани се договорите со Бирото за регионален развој

Прочитај повеќе>
News_Image_58

23.11.2023

Завршен проектот Оградување, осветлување и мапирање на локалитетот Баргала

Прочитај повеќе>
News_Image_59

21.11.2023

Проектот "Зајакнување на општинските совети"

Прочитај повеќе>
News_Image_60

17.11.2023

Изградба на резервоар за вода со капацитет од 200м3 во село Таринци

Прочитај повеќе>
News_Image_61

15.11.2023

Јавна покана за учество на Проектен форум во Општина Карбинци

Прочитај повеќе>
News_Image_62

06.11.2023

АНКЕТА ЗА ФОРМИРАЊЕ НА БУЏЕТОТ ЗА 2024 ГОДИНА

Прочитај повеќе>
News_Image_63

30.10.2023

Инвестиции во областа на патната инфраструктура во делот на рeконструкција на улици и патишта

Прочитај повеќе>
News_Image_64

24.10.2023

Патот Таринци - Долни Балван е еден од најважните проекти

Прочитај повеќе>
News_Image_65

24.10.2023

Завршено и пуштено во употреба детското игралиште во с.Крупиште

Прочитај повеќе>
News_Image_66

16.10.2023

Ангела Глигорова од БК"КИРО РИСТОВ " од општина Карбинци

Прочитај повеќе>
News_Image_67

16.10.2023

Денес нов асфалт доби улица во с.Козјак

Прочитај повеќе>
News_Image_68

16.10.2023

Реконструкција на детското игралиште во село Крупиште

Прочитај повеќе>
News_Image_69

16.10.2023

Изразување почит кон невините жртви од 14.10.1944

Прочитај повеќе>
News_Image_70

06.10.2023

Месечен граѓански информатор

Прочитај повеќе>
News_Image_71

03.10.2023

Проектот за целосно затворање на дивите депонии

Прочитај повеќе>
News_Image_72

28.09.2023

Меѓуопштински превоз кој ќе се обраќа од Штип до општина Карбинци

Прочитај повеќе>
News_Image_73

28.09.2023

Административна постапка за именување на улици и нумерирање на објекти

Прочитај повеќе>
News_Image_74

28.09.2023

Потпишани првите решенија за исплата на субвенции за клима уреди

Прочитај повеќе>
News_Image_75

28.09.2023

Одржана седница на месна заедница во Долни Балван

Прочитај повеќе>
News_Image_76

28.09.2023

Одржана седница на месна заедница Таринци

Прочитај повеќе>
News_Image_77

28.09.2023

Пробивање на полски пат кај село Парналија

Прочитај повеќе>
News_Image_78

28.09.2023

Реконструкција на детското игралиште во село Крупиште

Прочитај повеќе>
News_Image_79

28.09.2023

Возејќи велосипед го одбележавме Денот без автомобили

Прочитај повеќе>
News_Image_80

28.09.2023

Расчистување и припрема за асфалтирање на главната улица во село Козјак

Прочитај повеќе>
News_Image_81

26.09.2023

Во посета на општина Карбинци беше делагацијата предводена од заменик Амбасадорката на Република Турција

Прочитај повеќе>
News_Image_82

27.07.2023

Рокот за клима уреди се продолжува заклучно со 31.08.2023

Прочитај повеќе>
News_Image_83

04.07.2023

Започна кампањата „ Мојот данок, за мојата општина! “

Прочитај повеќе>
News_Image_84

04.07.2023

Доградба на детската градинка "Кокичиња"

Прочитај повеќе>
News_Image_85

19.05.2023

Реконструкција на детското игралиште во с.Карбинци

Прочитај повеќе>
News_Image_86

04.05.2023

Изградбата на една од двете планирани улици во с.Радање

Прочитај повеќе>
News_Image_87

04.05.2023

Уредување на пристапниот пат до земјоделските површини во село Кучица

Прочитај повеќе>
News_Image_88

27.04.2023

Субвенционирање за набавка и монтажа на инвертер клима уреди

Прочитај повеќе>
News_Image_89

22.02.2023

Средба со претставници од Центарот за источно плански регион...

Прочитај повеќе>
News_Image_90

01.02.2023

Заврши асфалтирањето на улицата во с.Таринци

Прочитај повеќе>
News_Image_91

01.02.2023

Денес прв слој асфалт после 40 години добива главната улицата во Таринци

Прочитај повеќе>
News_Image_92

19.01.2023

Изградба на пат до пречистителна станица во Карбинци

Прочитај повеќе>
News_Image_93

19.01.2023

Бог се јави! Навистина се јави!

Прочитај повеќе>
News_Image_94

28.12.2022

Новогодишни пакетчиња за најмалите

Прочитај повеќе>
News_Image_95

28.12.2022

Приредба во организација на ПОУ ,,Страшо Пинџур" Таринци

Прочитај повеќе>
News_Image_96

05.12.2022

Реконструкција на улица во с.Тарнци

Прочитај повеќе>
News_Image_97

25.11.2022

Осветлување, оградување и мапирање на локалитетот ,,Баргала"

Прочитај повеќе>
News_Image_98

06.11.2022

Ансамбл за народни ора и танци

Прочитај повеќе>
News_Image_99

27.10.2022

Успешно реализирање проекти

Прочитај повеќе>
News_Image_100

14.10.2022

Во чест на паднатите борци од фашизмот на ден 14.10.1944г.

Прочитај повеќе>
News_Image_101

10.10.2022

Асфалтирана улица во с.Аргулица

Прочитај повеќе>
News_Image_102

07.10.2022

Улица во с.Козјак доби асфалт

Прочитај повеќе>
News_Image_103

06.10.2022

Пуштени во употреба мултифункционалните игралишта

Прочитај повеќе>
News_Image_104

28.09.2022

Со директорот на Бирото за регионален развој Рамиз Реџепи

Прочитај повеќе>
News_Image_105

28.09.2022

Нова повеќенаменска асфалтна површина во с. Кучица

Прочитај повеќе>
News_Image_106

28.09.2022

Мал спортски терен во Крупиште

Прочитај повеќе>
News_Image_107

28.09.2022

Европската недела на мобилност и ден без автомобил

Прочитај повеќе>
News_Image_108

28.09.2022

Изградба на улица во с. Козјак

Прочитај повеќе>
News_Image_109

28.09.2022

Реконструкцијата на мостот кај село Долни Балван

Прочитај повеќе>
News_Image_110

28.09.2022

Систем за управување со отпад

Прочитај повеќе>
News_Image_111

28.09.2022

Градежни активности во речното корито на река Козјачка

Прочитај повеќе>
News_Image_112

28.09.2022

Состанок со координаторот на ТИКА Халим Омер Согут

Прочитај повеќе>
News_Image_113

28.09.2022

Среќен ден за првачињата

Прочитај повеќе>
News_Image_114

07.07.2022

Project CB006.2.12.085

Прочитај повеќе>
News_Image_115

02.03.2021

Проектот за поврзување на локални патишта во РСМ

Прочитај повеќе>
News_Image_116

29.07.2019

Инфраструкторни проекти

Прочитај повеќе>
News_Image_117

28.02.2019

Ослободени се бранителите од давачки

Прочитај повеќе>