Нов Караорман за прв пат после 30 години ќе добие реконструирана главна улица.
Значаен проект со кој ќе се подобри патната инфраструктура и во ова населено место.
Продолжуваме со проекти кои ќе значат подобрување на квалитетот на живот за граѓаните!