Вечерва се одржа традиционален новогодишен настан во организација на БК ,,Киро Ристо" каде беа спомнати активностите и успесите на клубот во 2023 год.
Благодарам за доделеното признание и ветувам дека општината ќе биде главен подржувач и понатаму во спортот.
Во знак на благодарност и оваа година поделивме новогодишни пакетчиња за најмалите борачи нашата општина.
слика
слика
слика
слика
слика