Започнаа градежните активности за рехабилитација на една од најдолгите улици во с.Карбинци со должина од 620 метри
која е долгогодишно барање и од големо значење за жителите овде!
Општина Карбинци продолжува со изградба на патната инфраструктура и подобрување на условите за живот на своите жители! 
слика
слика
слика
слика