Ангела Глигорова од БК"КИРО РИСТОВ " од општина Карбинци го освои третото место на меѓународниот турнир "Ментас Алајбегу" во Приштина во борење слободен стил за кадетки.
Викторија Спасовска го освои петтото место,но мораше да настапи во повисока категорија.